BellaBot, Роботи Pudu. Робот за доставка. Робот за сервиране. Сервитьор

BellaBot - робот за сервиране

Уникално иновативен робот за ресторанти, заведения, хотели, офиси и търговски обекти. 
Искате ли да подобрите качеството на услугите си? 
Харесва ли ви идеята вашите клиенти да си тръгват с усмивка от едно незабравимо изживяване и да нямат търпение да се върнат отново? 
Имаме идеалното решение за вас! 
Представяме ви BellaBot, най-сладкият робот пощник, който ефективно сервира храна, напитки, чинии, носи рекламни материали, стоки и всичко онова,  което роди Вашата креативна мисъл в помощ на Вашия бизнес. 
Иновативният бионичен дизайн на робота, привлекателна форма, гласов AI, live взаимодействие, изцяло *меню на български език* ,  плюс много други нови функции означават, че предлага на потребителите безпрецедентно изживяване по време на престоя си при Вас. 
BellaBot отговаря на всички изисквания на HORECA и може да се използва в ресторанти, хотели, барове, кафенета, офис сгради и други търговски сфери.
Какво може да направи BellaBot?
BellaBot гарантира ефективно доставяне на храна, съдове, салфетки, документи, стоки и други артикули.   Не на последно място, той се превръща в джентълмен, докато посреща гостите и ги съпровожда до масата им или ги води на точно определено място, което искат да посетят. Презентира новите продукти в търговският център или супермаркет. А в режим „Гид“ ескортира  Вашите клиенти до офиса или магазина Ви. 
Гласовата система с изкуствен интелект му позволява да води диалози с клиенти в различни контексти. Нещо повече, когато докоснете ушите или челото му, BellaBot отговаря с различни изражения и гласове.
BellaBot предлага високо ниво на безопасност, тъй като е оборудван с 3D сензори и ново модулно шаси. Ако има препятствие, роботът реагира в рамките на половин секунда и безопасно пордължава задачите си без сблъсаци.  
Роботът използва едновременно две SLAM навигационни системи, които гарантират точност и лекота на използване и могат да се адаптират към всяко пространство. Може да се справя с препятствия, без да се налага да ги посочвате. Той избира оптималния маршрут според работната среда.
Всеки робот изминава до 73 000 километра в тест за издръжливост! Освен това, след като е напълно зареден, BellaBot може да работи цял ден.
BellaBot може да достави около 400 ястия и напитки в ресторант за един ден. Един сервитьор може да достави 200-300 ястия за същото време. Сервитьорите могат да отделят цялото си внимание на клиентите, което повишава удовлетвореността на клиентите. Ето как BellaBot помага за намаляване на разходите и повишаване на ефективността в ресторант.
BellaBot може да носи големи тави (41 x 50 см), така че на една тава може да се пренася два пъти повече храна, отколкото ако се прави на ръка.
BellaBot предлага и режим на няколко роботи. Това означава, че до 20 робота могат да се движат на едно място едновременно. BellaBot може да се справи с всякаква среда,  от няколко квадратни метра  до площ  по-голяма от хектар!!!
BellaBot е незаменим помощник и във всеки супермаркет и като едни автономен подвижен щанд предлага Вашите продукти директно на клиентите по на- атрактивният начин. 

Бъдете едни от първите, които ще предложат безупречно обслужване и незабравимо изживявания на своите клиенти. 
 
Запитване по телефона

Ако имате въпрос относно този продукт, можете да го зададете на телефон 052 303 497

  • Модел: BellaBot
  • Наличност: В наличност
  • 0.00 лв
  • без ДДС: 0.00 лв

Етикети: BellaBot - робот за сервиране, BellaBot

Диск за стъргане на твърди сирена и кашкавали.  Подходящ за измиване в съдомиялна машина ..
0.00 лв
без ДДС: 0.00 лв
Има 2 процеса за готвене на Gyoza; “Задушаване” и “Печене на грил”. „Хрупкава отвън и сочна отвът..
0.00 лв
без ДДС: 0.00 лв
Диск за резени 0,5 мм. Изработен от неръждаема стомана. Подходящ за измиване в съдомиялна машина ..
0.00 лв
без ДДС: 0.00 лв
Диск за резени 10 мм. Изработен от неръждаема стомана. Подходящ за измиване в съдомиялна машина ..
0.00 лв
без ДДС: 0.00 лв