Oven Cleaner Power  - 5 литра

Oven Cleaner Power  - 5 литра

Oven Cleaner Power 
 
Висококонцентриран алкален почистващ  препарат за конвектомати с  автоматични почистващи системи 
 
 
• Разтваря лесно и бързо трудно отстраними остатъци от варене и печене • Подходящ за ежедневна употреба • Приложим както в студени така и в загряти фурни • Лесен и безопасен за употреба 
 
Област на приложение: Препаратът Oven Cleaner Power е специално разработен за приложение в конвектомати с автоматични почистващи системи. Поради лесната и безопасна употреба препаратът е подходящ за ежедневно почистване на конвектомати. Редовното почистване поддържа високо нивото на хигиена на конвектомата и допринася за запазване на неговите технически характеристики.  Специално подбраната комбинация от съставни компоненти прави възможно ползването на препарата както в затоплени, таки и в студени уреди. При еднократно приложение на препарата могат да се разтворят и отстранят напълно дори загорелите остатъци от варене и печене, а това пести време и ограничава разходите за труд.  Oven Cleaner Power е подходящ за приложение във всички познати конвектомати с автоматични почистващи системи. 
 
Начин на приложение: Препаратът Oven Cleaner Power се прилага посредством вградените системи за почистване при спазване на указанията от Ръководството за експлоатация, издадено от производителя. Дозировка: Препаратът се прилага неразреден. 
 
Технически данни : Препаратът Oven Cleaner Power е жълта течност със съдържание на  нейоногенни повърхностноактивни вещества и фосфати. Относителна плътност : при (20°) 1,2 g/ml. pH-стойност : (неразреден) (20°) 13,5 
 
Внимание :     Да не се смесва с други продукти! Да се съблюдават указанията за възможните рискове при работа с препарата и се спазват съветите за безопасност, отразени в Информационния лист за безопасност и върху етикета на опаковката. 
 
Съхранение :   Да се съхранява в оригинални опаковки при температура между 5 и 30 °С! 
 

 

Запитване по телефона

Ако имате въпрос относно този продукт, можете да го зададете на телефон 052 303 497

  • Модел: Oven Cleaner Power  - 5 литра
  • Наличност: В наличност
  • 55.20 лв
  • без ДДС: 46.00 лв

Етикети: Oven Cleaner Power  - 5 литра, Продукти за ръчно измиване

Автоматична фреш машина с капак  Корпус от ABS - пластмаса с хромово покритие или  метално тяло (ут..
1 164.00 лв
без ДДС: 970.00 лв
Баров блендер Stealth 885 Blender.  Най-тихия професионален блендер в света.  Мощен 9 - Amp мотор ..
3 324.00 лв
без ДДС: 2 770.00 лв
Скара електрическа Изработена изцяло от неръждаема стомана AISI 304. Иновативен дизайн позволяващ..
2 556.00 лв
без ДДС: 2 130.00 лв
Диск за "къдрави" резени 5 мм. Изработен от неръждаема стомана. Подходящ за измиване в съдомиялна ма..
360.00 лв
без ДДС: 300.00 лв